A tavaszi félévben is szeretettel várjuk az UNESCO – EKOL egyetemközi humánökológia szakkollégium kurzusain. Most négy tárgyat hirdetünk meg, részletes leírásukat a program menüre kattintva töltheti le.

A kurzusokat a szakkollégisták (EC kóddal), valamint az ELTE TÁTK és néhány más egyetem hallgatói a NEPTUN-ban hivatalosan is felvehetik, de nyitva állnak minden egyetemista előtt, aki vállalja, hogy rendszeresen részt vesz a foglalkozásokon. Mint jeleztük, nekivágunk a tényleges szakkollégiumi léthez vezető útnak. Aki ezen velünk tartana, annak két tanév folyamán legalább hat kurzust kell nálunk elvégeznie.

Ha jelentkezni szeretne a szakkollégiumba, írjon egy e-mailt a kollegium@humanokologia.hu, vagy a land@tatk.elte.hu címek valamelyikére. Ebben a levélben mindenképpen írja meg, hogy melyik egyetem, melyik szakán tanul, mely kurzusokat szeretné felvenni. Köszönjük.

Ahogyan arra az imént már utaltunk, egyes egyetemeken az egyetemi tanrendekben is fel lehet venni a kurzusainkat. Többek között ilyen a Károli Gáspár Református Egyetem Bölcsészkara, a Semmelweis Egyetem Egészségtudományi Kara, az ELTE Társadalomtudományi Kara, az ELTE Pedagógiai és Pszichológiai Kara, és a Corvinus Társadalomtudományi és Nemzetközi Kapcsolatok Kara. Továbbá az ELTE Eötvös József Kollégiuma is meg fogja hirdetni saját kódon a kurzusainkat, és ezen a kódon valamely ELTE-s szakkollégium hallgatójaként felveheti a tanrendjére.
(A két jelentkezés nem helyettesíti egymást, kérjük, jelentkezzen az egyetemi rendszerben is, és e-mailben is.)

Ezenfelül 2017. február 6-án, hétfőn, 15:00-ra szeretettel várjuk az ELTE TáTK-ra egy előzetes megbeszélésre, ahol tájékozódhat a további programokról, foglalkozásokról, és a részletes követelményekről stb.

Az egyes kurzusok ELTE kódja:

A fejlődéstől a fenntarthatóságig (szerda 16-17.30)
kód: tátk-szk02

Környezet-etikai döntések, személyes életstratégiák (szerda 18-19.30)
kód: tátk-szk03

Ökológiai rendszerelmélet – és gyakorlat (kutatószeminárium) (csütörtök 16-17.30)
kód: tátk-szk04

Bioszféra-krízis és környezetvédelem a Kárpát medencében (csütörtök 18-19.30)
kód: tátk-szk01